Hét versenyző, hét érem!

Hét versenyző, hét érem!

Remekeltek judósaink, összesen hét érmet szereztek a nemzetközi porondon: tizenkét ország százötven judósa vett részt az Európai Judo Szövetség által rendezett adaptív judoversenyen a horvátországi Velika Goricában.A rangos nemzetközi tornán Krizonics Ádám (Pestszentlőrinc-Kassa SE), Kovács Ádám (Pestszentlőrinc-Kassa SE), Markó Gergely (Óbudai JC), Olasz Krisztina (Mogyi-Bajai JC) és Papp Lilla (Görbeország DSE) arany-, Lipták Viktória (Pestszentlőrinc-Kassa SE) ezüst-, Redenczki Sára (Szatymazi JC) pedig bronzérmet szerzett.

A csapat Juhász Dániel (MSOSZ szakágvezető helyettes, Pestszentlőrinc-Kassa SE) irányításával utazott a versenyre, de a helyszínen segítették versenyzőiket a klubedzők is: Csete Margit (Mogyi-Bajai JC), Megyeri László (Görbeország DSE), Tompa Márton (Szatymazi SE) és Markó Gábor (Óbudai JC).

Gratulálunk a magyar csapat minden tagjának a kiváló eredményekhez!

Forrás: Magyar Speciális Olimpia Szövetség


2024. 06. 04.

Kapcsolódó hírek

Elkészült a diákolimpiai döntők versenykiírása
Elkészült az országos diákolimpiai döntők versenykiírása. Fontos, hogy a nevezés kizárólag a Magyar Diáksport Szövetségen keresztül zajlik, a gyerekek testnevelő tanárai által.
2022. 04. 28.
Tóth Krisztián olimpiai bronzérmes Tokióban!
Tóth Krisztián elérte, amiért Tokióba érkezett, felállhatott az ötkarikás dobogóra. A japánok klasszisát, egy világbajnokot és egy Európa-bajnokot is legyőzve szerezte meg az olimpiai bronzérmet!
2021. 07. 28.
Erőnléti edzés profi sportolóknak
Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani az Apex erőnléti edző csapatát akikkel egy éve kezdtük meg az együttműködést. Az elmúlt időszakban számos kiemelt versenyzőnkkel foglalkoztak technikai oktatás, felmérés és személyre szabott edzés témakörben.
2023. 09. 04.

Naptár


Események


    A kiválasztott napra nincs esemény.