Berzeviczy Albert tanulmányi ösztöndíj pályázat

Berzeviczy Albert tanulmányi ösztöndíj pályázat

A BOM Alapítvány immár tizenegyedik alkalommal hirdeti meg a Berzeviczy Albert Tanulmányi Ösztöndíj Pályázatát, amelyre 2024. január 15-ig várják a jelentkezéseket.

A BOM Alapítvány tizenegyedik alkalommal hirdeti meg tanulmányi ösztöndíját azon fiatal tehetségeknek, akik versenyzőként nemzetközi korosztályos versenyeken már bizonyítottak, viszont anyagi támogatásra van szükségük a felsőfokú tanulmányaikhoz. Az ösztöndíjprogramra 2023. november 15-től 2024. január 15-ig lehet jelentkezni az alapítvány weboldalán megadott pályázati feltételek szerint.

Olyan olimpiai vagy paralimpiai kerettagok jelentkezését várják az ösztöndíjprogramra, akik önköltséges vagy állami képzés keretein belül folytatnak felsőfokú tanulmányokat élsportolói karrierjük mellett. A pályázatokat az előző évek gyakorlatához hasonlóan a BOM Alapítvány kuratóriumi tagjai bírálják el, majd ezt követően ítélik oda a kiválasztott sportolók számára.

A Berzeviczy Albert Tanulmányi Ösztöndíjprogram segítségével komoly anyagi támogatás érhető el a kimagasló versenyzői eredményekkel rendelkező sportolók számára, hiszen a tanulmányok teljes idejére lehet ösztöndíjat nyerni, nem szükséges évenként újra pályázni. Az Alapítvány eddig közel 190 sportolónak finanszírozta elejétől végéig tanulmányait, többek között együtt dolgozott Ekler Luca paralimpiai bajnokkal vagy éppen Rasovszky Kristóf olimpiai ezüstérmes úszóval.

A BOM ösztöndíjasokká vált versenyzők további támogatást is kaphatnak az Alapítvány két kiemelt programján keresztül. Részt vehetnek a Magyar Sportért Mentor Programban, amelynek keretében a hazai gazdasági élet különböző területeinek kiválóságai mentorálják őket, így a versenyzők olyan muníciót kaphatnak, amellyel könnyebben tudnak kilépni a munkaerőpiacra. Egyben lehetőségük van arra is, hogy a sportkarrier befejezése után a BOM Sportolói Karrier adatbázisán keresztül megtalálják új hivatásukat és álláshoz jussanak.

Csatlakozz te is a BOM ösztöndíjasok köréhez, légy egy nagyszerű csapat tagja és élvezd az ezzel járó előnyöket és lehetőségeket! Részletek és jelentkezés: https://www.bomalapitvany.hu/hu/kettos-karrier/berzeviczy-albert-osztondij


2023. 11. 17.

Kapcsolódó hírek

Újabb GS-érem: Pupp Réka harmadik Antalyában!
Pupp Réka bronzérmet szerzett az Atnatlyában megrendezett Grand Slam-tornán, az Atomerőmű SE judósa ezzel a sikerrel az ötödik helyre lépett előre az olimpiai kvalifikációs rangsorban. Gőz Roland nagy skalpokat begyűjtve az ötödik helyig jutott a tör...
2023. 04. 03.
Téged is vár a Sportszázad!
Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkársága és a Nemzeti Sportügynökség Nonprofit Zrt. pályázati felhívást tett közzé a Magyar Honvédség 2. Sportszázadába történő felvételhez.
2023. 11. 14.
Kilenc magyar érem a junior Európa-kupán
Bosznia-Hercegovinában versenyeztek a hétvégén junior-válogatottjaink, akik az Európa-kupa viadalról két arany- és hét bronzéremmel, továbbá hat pontszerző helyezéssel térhetnek haza.
2022. 06. 27.

Naptár


Események


    A kiválasztott napra nincs esemény.