Nevezés a poreci ifjúsági Európa-kupára

Nevezés a poreci ifjúsági Európa-kupára

A horvátországi Porecben rendezik meg az ifjúsági Európa-kupa sorozat állomását és az azt követő edzőtábort 2024. március 16. és 20. között.

Felhívjuk az edzők és a versenyzők figyelmét, hogy a viadalra a nevezési határidő 2024. január 31. szerdaéjfél, határidőn túli nevezéseket nem fogadunk el, a nevezéseket a határidő után módosítani nem tudjuk.

A versenykiírás szerint a szállásfoglalás két éjszakára kötelező.

A nevezéseket Bejczi Zsuzsa keretedzőnek kell leadni, emailben (bejczizsuzsa@gmail.com), a kitöltött táblázattal. Csak az a versenyző nevezhető, aki részt vesz az ifjúsági válogatott programjában, rendszeresen látogatja a keretedzéseket, valamint a keretedzők jóváhagyják a nevezését.

A nevezéseknek tartalmaznia kell:

  • versenyző neve
  • egyesület
  • súlycsoport
  • éjszakák száma
  • az igényelt ellátás (FB, HB)
  • az utazás módja (egyéni vagy MJSZ)


Versenykiírás: KLIKK IDE!


2024. 01. 23.

Kapcsolódó hírek

Átadták az új judocsarnokot Domaszéken
Pénteken ünnepélyes keretek között adták át a Domaszéki Judo Ifjúsági Sportegyesület új judocsarnokát, a háromszázharminc négyzetméteres épületben csaknem kétszáz négyzetméternyi küzdőfelületen sportolhatnak a domaszékiek.
2022. 03. 25.
Grand Slam, Tel-Aviv: Tóth Krisztián ezüstérmes!
Ragyogóan szerepelt, s végül ezüstérmet szerzett az IJF World Tour-sorozat izraeli Grand Slam-tornáján Tóth Krisztián, aki pályafutásának huszonhetedik World Tour-érmét gyűjtötte be!
2023. 02. 20.
Az első Nage-no Kid kata és Katame-no Kid kata verseny
A jelenlegi járványügyi helyzet miatt a Magyar Judo Szövetség csak online formában tudja megtartani az első Nage-no Kid kata és Katame-no Kid kata versenyt.
2021. 12. 02.

Naptár


Események


    A kiválasztott napra nincs esemény.